Jambonlu Barbun Balığı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Jambonlu Barbun BalığıJambonlu Barbun Balığı Tarifi - Jambonlu Barbun Balığı Yapılışı - Jambonlu Barbun Balığının Yapılışı Malzemeler: 12 adet barbun balığı 12 ince dilim dana jambon 100g yumuşak tereyağı 2 çay kaşığı kekik 2 tatlı kaşığı defne yaprağı (ufalanmış) tuz Yapılışı: Öncelikle balıkları temizleyinYağlı kağıda koyarak üzerini jambon ile kaplayınAyrı bir kasede eritilmiş tereyağ,tuz,kekik,tane karabiber,defne yaprağı ve limon suyunu karıştırınBu sosu balığın üzerine dökün ve yağlı kağıdı kapatarak önceden ısıtılmış fırında 30-40 dakika kadar pişirinSıcak olarak servis yapın |
|