İzgara Kalkan Fileto |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzgara Kalkan FiletoIzgara Kalkan Fileto Tarifi - Izgara Kalkan Fileto Nasıl Yapılır - Izgara Kalkan Filetonun Yapılışı Malzeme: 10 gram Tereyağı 40 gram taze ıspanak 1 adet kırmızı soğan 1 adet taze patates 1 diş sarımsak 1 adet közlenmiş kırmızı biber 1/2 limon Kalkan filetoları tereyağında kızartın Taze patatesi, ıspanak ve sarımsağı kavurun Haşlanmış kırmızı soğanları katmanlarına ayırın Sotelenmiş garnitürü servis tabağına alın Üzerine 1 dilim kalkan ekleyin Haşlanmış kırmızı soğanları yerleştirip tekrar balıkla kapatın Rendelenmiş limon kabuğu, dilimlenmiş köz kırmızıbiber ve maydanozla süsleyerek servis yapın |
|