![]() |
İzgara Kalkan Fileto
Izgara Kalkan Fileto Tarifi - Izgara Kalkan Fileto Nasıl Yapılır - Izgara Kalkan Filetonun Yapılışı
Malzeme: 10 gram Tereyağı 40 gram taze ıspanak 1 adet kırmızı soğan 1 adet taze patates 1 diş sarımsak 1 adet közlenmiş kırmızı biber 1/2 limon Kalkan filetoları tereyağında kızartın. Taze patatesi, ıspanak ve sarımsağı kavurun. Haşlanmış kırmızı soğanları katmanlarına ayırın. Sotelenmiş garnitürü servis tabağına alın. Üzerine 1 dilim kalkan ekleyin. Haşlanmış kırmızı soğanları yerleştirip tekrar balıkla kapatın. Rendelenmiş limon kabuğu, dilimlenmiş köz kırmızıbiber ve maydanozla süsleyerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.