![]() |
Sarıp Sarmala |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıp SarmalaMALZEMELER 1 kg mezgit balıgı 1 bağ pazı 1 yemek kaşığı dolusu kuş üzümü 1 yemek kaşığı dolusu çam fıstığı 1 adet limon 1 çay kaşığı tarçın Yeteri kadar tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Pazıyı yıkayıp saplarından ayırın ![]() ![]() ![]() Fileto mezgit balıkları çok ince dograyıp bir kenara koyun ![]() 2 adet soğanı ince kıyıp sıvı yağda pembeleştirin ![]() ![]() ![]() Biraz dinlendirin ![]() Pazıları kare kesip hazırÍadığınız içten birer kaşık içlerine koyup sarıp sarmalayın ![]() ![]() Soğuk oÍarak servise sunun ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|