Palamut Buğulama |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Palamut BuğulamaPalamut Buğulama Tarifi - Palamut Buğulama Nasıl Yapılır - Palamut Buğulama Malzemeleri Palamut Buğulama Malzemeler 1 adet palamut 1/2 demet maydanoz 2 adet kuru soğan 1 adet domates 1 adet limon Tuz Palamut Buğulama Tarifi Palamutu halka şeklinde kesip iyice yıkayarak, süzgeçte süzülmeye bırakalım Bir tencerenin dibine domatesi halka halka kesip dizelim Üzerlerine tuzlanmış balıkları yerleştirelim Halka kesilmiş soğanı balıkların üzerine koyalım En üste ince halka kesilmiş limonu yerleştirelim Maydanozu dal dal tencereye yerleştirelim Yarım bardak su ile çok kısık ateşte 45 dakika pişirelim |
|