Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, palamut

Palamut Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Palamut Buğulama



Palamut Buğulama Tarifi - Palamut Buğulama Nasıl Yapılır - Palamut Buğulama Malzemeleri



Palamut Buğulama

Malzemeler

1 adet palamut

1/2 demet maydanoz

2 adet kuru soğan

1 adet domates

1 adet limon

Tuz
Palamut Buğulama Tarifi

Palamutu halka şeklinde kesip iyice yıkayarak, süzgeçte süzülmeye bırakalım Bir tencerenin dibine domatesi halka halka kesip dizelim Üzerlerine tuzlanmış balıkları yerleştirelim Halka kesilmiş soğanı balıkların üzerine koyalım En üste ince halka kesilmiş limonu yerleştirelim Maydanozu dal dal tencereye yerleştirelim Yarım bardak su ile çok kısık ateşte 45 dakika pişirelim

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.