ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Palamut Buğulama (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=185486)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:57 AM

Palamut Buğulama
 
Palamut Buğulama Tarifi - Palamut Buğulama Nasıl Yapılır - Palamut Buğulama Malzemeleri



Palamut Buğulama

Malzemeler

1 adet palamut

1/2 demet maydanoz

2 adet kuru soğan

1 adet domates

1 adet limon

Tuz
Palamut Buğulama Tarifi

Palamutu halka şeklinde kesip iyice yıkayarak, süzgeçte süzülmeye bırakalım. Bir tencerenin dibine domatesi halka halka kesip dizelim. Üzerlerine tuzlanmış balıkları yerleştirelim. Halka kesilmiş soğanı balıkların üzerine koyalım. En üste ince halka kesilmiş limonu yerleştirelim. Maydanozu dal dal tencereye yerleştirelim. Yarım bardak su ile çok kısık ateşte 45 dakika pişirelim.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.