![]() |
Bademli Alabalık Filetosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Alabalık FiletosuAlabalık - balık yemekleri Malzeme 4 adet alabalık (200 gr ![]() 1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı 1 çay bardağı badem filesi ½ limonun suyu 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un 1 çorba kaşığı soya sosu Tuz Karabiber Hazırlanışı • Tavada Bizim Ayçiçek Yağı'nı kızdırın ![]() • Balıkları tuzlayıp üzerine karabiber serpiştirin ![]() ![]() ![]() • Diğer bir tavaya bademleri koyup yağda biraz renk aldırın ![]() • Soya sosu ve limon suyunu ilave edip kaynatın ![]() • Bu karışımı balıkların üzerine kaşıkla gezdirerek dökün ![]() • Yeşilliklerle arzunuza göre süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|