Ekmek Soslu Levrek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ekmek Soslu LevrekLevrek Nasıl Pişirilir - Levrek Tarifi MALZEMELER 1adet Levrek 3 dilim tam buyday unlu ekmek 2büyük sosan 3 yemek kasigi margarin Maydanoz,domates YAPILIŞI Baligin basini ve kuyrugunu kesip,1sogan,tuz,karabiber ve biraz sirke ile kaynatin ![]() Ekmek,sogan,maydanoz,margarin,tuz, karabiber robotta keserek karistirin Haslanmis balik suyunu firin kabina alin![]() Baligin ic kismindan kilcigini alin ve ic kismini tuzlayip firin kabina alin Domatesleri halka kesip baligin etrafina siralayin![]() Baligin üzerine sosu dökun Sıkıca yapistirarak ve üzerini düzleyerek,önceden isitilmis firinda 20 dk pisirin Maydanoz ve limon dilimiyle süsleyip servis yapin![]() alıntı |
|
|
|