![]() |
Ekmek Soslu Levrek
Levrek Nasıl Pişirilir - Levrek Tarifi
MALZEMELER 1adet Levrek 3 dilim tam buyday unlu ekmek 2büyük sosan 3 yemek kasigi margarin Maydanoz,domates YAPILIŞI Baligin basini ve kuyrugunu kesip,1sogan,tuz,karabiber ve biraz sirke ile kaynatin. Ekmek,sogan,maydanoz,margarin,tuz, karabiber robotta keserek karistirin.Haslanmis balik suyunu firin kabina alin. Baligin ic kismindan kilcigini alin ve ic kismini tuzlayip firin kabina alin.Domatesleri halka kesip baligin etrafina siralayin. Baligin üzerine sosu dökun.Sıkıca yapistirarak ve üzerini düzleyerek,önceden isitilmis firinda 20 dk. pisirin. Maydanoz ve limon dilimiyle süsleyip servis yapin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.