![]() |
Bezeye Püreli Somon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezeye Püreli SomonBezeye Püreli Somon Tarifi - Bezeye Püreli Somon Nasıl Yapılır - Bezeye Püreli Somon Malzemeleri Bezeye Püreli Somon 500 gr ![]() 200 gr ![]() 60 ml ![]() 30 gr ![]() 4 dilim somon (600 gr ![]() 2 adet limon 90 ml ![]() Tuz Un Dereotu Tereyağlı sos için: 30 gr ![]() 6 dal tarhun otu 60 gr, tereyağı 100 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağlı sos için: Biberleri irice çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|