![]() |
Kremalı Ve Bademli Alabalık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Ve Bademli AlabalıkAlabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Kremalı Alabalık - Bademli Alabalık - Fırında Alabalık Malzemeler orta boy alabalık 30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı 1 çorba kaşığı krema 125 g kıyılmış badem birkaç yaprak kuzukulağı tuz ve karabiber Yapılışı Mini Fırının kabını yağlayın ![]() Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun ![]() 225°C'de pişirmeye başlayın ![]() Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin ![]() Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|