Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, bademli, kremalı

Kremalı Ve Bademli Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Bademli Alabalık



Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Kremalı Alabalık - Bademli Alabalık - Fırında Alabalık


Malzemeler


orta boy alabalık

30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı

1 çorba kaşığı krema

125 g kıyılmış badem

birkaç yaprak kuzukulağı

tuz ve karabiber


Yapılışı


Mini Fırının kabını yağlayın


Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun


225°C'de pişirmeye başlayın


Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin


Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.