ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kremalı Ve Bademli Alabalık (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=185314)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:25 AM

Kremalı Ve Bademli Alabalık
 
Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Kremalı Alabalık - Bademli Alabalık - Fırında Alabalık


Malzemeler


orta boy alabalık

30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı

1 çorba kaşığı krema

125 g kıyılmış badem

birkaç yaprak kuzukulağı

tuz ve karabiber


Yapılışı


Mini Fırının kabını yağlayın.


Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun.


225°C'de pişirmeye başlayın.


Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin.


Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın.




alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.