![]() |
Alabalık Papaz Yahnisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık Papaz Yahnisialabalık yahnisi nasıl yapılır - papaz yahnisi tarifi - alabalık yahnisinin yapılışıMalzemeler: 4 tane sazan balığı veya alabalık 6 adet soğan (yarım ay şeklinde doğranmış ) 1 çay bardağı YONCA kanola yağı 4 çorba kaşığı YONCA domates rendesi 4 yeşil biber (ince kıyılmış) 1 tatlı kaşığı YONCA sarımsak ezme Maydanoz tuz karabiber 1 limon suyu 1 su bardağı un (kızartmak için) Yapılışı: Balıkları una bulayıp kızgın yağda kızartın, kalan yağa soğanları, yeşil biberi, domates rendesini, sarımsak ezmesini, tuzu, karabiberi ilave edin, karıştırın ![]() ![]() ![]() Ayşe Tüter alıntı |
![]() |
![]() |
|