Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, papaz, yahnisi

Alabalık Papaz Yahnisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalık Papaz Yahnisi



alabalık yahnisi nasıl yapılır - papaz yahnisi tarifi - alabalık yahnisinin yapılışıMalzemeler:


4 tane sazan balığı veya alabalık

6 adet soğan (yarım ay şeklinde doğranmış )

1 çay bardağı YONCA kanola yağı

4 çorba kaşığı YONCA domates rendesi

4 yeşil biber (ince kıyılmış)

1 tatlı kaşığı YONCA sarımsak ezme

Maydanoz

tuz

karabiber

1 limon suyu

1 su bardağı un (kızartmak için)


Yapılışı:


Balıkları una bulayıp kızgın yağda kızartın, kalan yağa soğanları, yeşil biberi, domates rendesini, sarımsak ezmesini, tuzu, karabiberi ilave edin, karıştırın Balıkları fırın kabına alın, üzerine soğanlı karışımı dökün, limon suyu gezdirin 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin Maydanoz serpip servis yapın


Ayşe Tüter


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.