Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, tereyağlı

Tereyağlı Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağlı Alabalık



Tereyağlı Alabalık Tarifi - Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır - Tereyağlı Alabalık Malzemeleri



Tereyağlı Alabalık

MALZEMELER


4 adet alabalık

3 çay kaşığı galeta unu

2 çorba kaşığı tereyağı

1 yumurta

4 çorba kaşığı un

Tuz, karabiber


Alabalıkları temizleyip, ortadan ikiye ayırarak, orta kılçığını çıkarın Ancak parçaların birbirinden ayrılmamasına dikkat edin (Bu işlemleri balıkçınız rahatlıkla yapar) Sırası ile; una, yumurtaya ve galeta ununa bulanmış alabalıkları tereyağında kızartın Servis tabağına aldıktan sonra yağ yanmamış ise balıkların üzerinde gezdirin (Tereyağı çok çabuk yanar ve balığın lezzetini bozar Yandığını görünce tereyağını yenileyin)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.