![]() |
Tereyağlı Alabalık
Tereyağlı Alabalık Tarifi - Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır - Tereyağlı Alabalık Malzemeleri
Tereyağlı Alabalık MALZEMELER 4 adet alabalık 3 çay kaşığı galeta unu 2 çorba kaşığı tereyağı 1 yumurta 4 çorba kaşığı un Tuz, karabiber Alabalıkları temizleyip, ortadan ikiye ayırarak, orta kılçığını çıkarın. Ancak parçaların birbirinden ayrılmamasına dikkat edin. (Bu işlemleri balıkçınız rahatlıkla yapar.) Sırası ile; una, yumurtaya ve galeta ununa bulanmış alabalıkları tereyağında kızartın. Servis tabağına aldıktan sonra yağ yanmamış ise balıkların üzerinde gezdirin. (Tereyağı çok çabuk yanar ve balığın lezzetini bozar. Yandığını görünce tereyağını yenileyin.) |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.