![]() |
Sebzeli Levrek Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Levrek BuğulamaSebzeli Levrek Buğulama Tarifi - Sebzeli Levrek Buğulamanın Hazırlanışı - Sebzeli Levrek Buğulamanın Yapılışı ![]() Malzemeler Kişi sayısınca levrek balığı 4 - 5 adet domates 2 adet soğan 4 - 5 adet sivri biber 3 - 4 diş sarımsak Tuz Karabiber Yapılışı Öncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın ![]() ![]() Sos için bir tencerede yemeklik (piyazlık doğransa da hoş olabilirdi) doğradığınız soğanları kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynayan sosu balıkların üzerine gezdirin, fırın kabını önceden ısıtılmış fırına sürün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|