![]() |
Palamut Balığı Buğulaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Palamut Balığı BuğulamasıPalamut Buğulaması: 1 adet Palamut veya Torik balığı takoz halinde yani ekmek dilimi şeklinde kesilir ![]() Tatlı su ile iyice kan ve bağırsaklarından temizlenir ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan 3 adet domates ve 3 demet maydanoz yıkanır temizlenir, rendeden geçirilir ![]() ![]() Neticede her iki karışım birbiri ile iyice karıştırılır ![]() Bu karışım, tepside bekleyen Palamut veya Torik dilimlerinin üzerine dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan 180 dereceye hazırlanmış olan sıcak fırın içerisine tepsi yerleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak |
![]() |
![]() |
|