![]() |
Fırında Kefal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında KefalFırında Kefal: ( 5 kişilik ) Fırını önceden 200°C' ye ısıtıp hazır hale getiriniz ![]() Bir kapta 3 su bardağı suya, iki demet maydanoz ve 3 diş karanfili koyup, su yarı yarıya çekinceye kadar kaynatınız ve ardındanda süzdürünüz ![]() 4 Çorba kaşığı Zeytinyağı ya da ayçiçek yağını da ilave edip karıştırınız ![]() ![]() Rendelenmiş 400 gram domates ve 400 gram soğanı balıkların üzerine dökünüz ![]() ![]() ![]() Fırında balıkları , yaklaşık 10-15 dakika pişiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Fırından elinizin yanmaması için bez eldiven kullanınız Ellerinizdeki balık kokusunun giderilmesi için ,ellerinizi sirkeli suda durulayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|