Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, yahnisi

Alabalık Yahnisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalık Yahnisi



alabalık nasıl pişirilir - alabalık yahnisi nasıl yapılır - patatesli alabalık yahnisiBalığın dilimlerini tuzlu suda haşlayıp, derisi ve kılçıklarını çıkarınız


Etlerini tencereye atıp, bir baş soğan çentip, 1 kaşık tereyağı ile kuvvetli ateşte pembeleşinceye kadar çeviriniz


Sonra orta ateşe alıp içine soyulmuş ve doğranmış 1,5 kilo patates koyunuz


Domates salçasıyla baharat ekiniz


Patateslerin yarısını geçinceye kadar etsuyu doldurup yavaş yavaş pişiriniz


Tuzunu, indirmeden 3 dakika önce koyunuz


Not: Balığın deri ve kılçıklarını kolayca çıkarabilecek kadar haşlayınız



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.