Fırnda Palamut |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırnda PalamutFırnda Palamut Tarifi - Fırnda Palamut Nasıl Yapılır - Fırnda Palamut Malzemeleri Malzemeler Yarım demet maydanoz Yarım çay bardağı zeytinyağı 15 kuru soğan 15 domates 15 palamut (orta boy) 1 limon 2 defne yaprağı 3 sivribiber tuz yemek tarifi Balıkları temizletip iki parmak kalınlığında halka halka kestirin, hafifçe tuzlayın Bir fırın tepsisine dizin Kabukları soyulup halka halka doğranmış soğan ve domatesleri, sap ve çekirdekleri çıkarılıp iki eşit parçaya bölünmüş biberleri ve yaprakları ayıklanıp İNCE kıyılmış maydanozu balıkların üzerine döşeyin Üstüne defne yapraklarını koyun, zeytinyağını gezdirerek dökün Kabuğunu soyup kestiğiniz limon dilimlerini balıkların üstüne yerleştirin |
|