![]() |
Ballı Kayısı Köpüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ballı Kayısı KöpüğüBallı Kayısı Köpüğü Tarifi - Ballı Kayısı Köpüğü Nasıl Yapılır MALZEMELER 100 gr kuru kayısı 300 ml sicak su 2 yemek kasigi bal 300 gr yogurt YAPILIŞ TARİFİ Kayisilari sicak su dolu kabin içinde en az 4 saat veya mümkünse geceden islatin ![]() Kayisilari ve suyu bir tencereye aktarin ![]() ![]() ![]() Kayisilari pisme suyu ve yogurtla birlikte blender'da karistirin ![]() ![]() Yumurta beyazlarini iyice çirpin ![]() ![]() Köpügü ayakli bardaklara koyup servis yapana dek buzdolabinda tutun ![]() Bisküvilerle servis yapin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|