Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevizli, göğsü, kadayıflı, tavuk

Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü



Kadayıflı Tavuk Göğsü - Cevizli Kadayıf - Kadayıf Tatlısı - Basit Kadayıf Tatlısı


GEREKLİ MALZEMELER
1 su bardağı ceviz
yarım kilogram tel kadayıf
125 gram tereyağ
2 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
Tavuk Göğsü İçin
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
125 gram margarin


Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü Tarifi
125 gram margarini üzerine 1 su bardağı unu ekleyerek kavurun kavrulduktan sonra üzerine sütü ve toz şekeri ekleyerek pişirinMikserle 5 dakika çırpın Yarım kilogram tel kadayıf ince kesilerek tavaya konulup üzerine 125 gram tereyağ üzerine 2 su bardağı toz şeker ve 1 su bardağı elinizle kırdığınız ceviz eklenir devamlı karıştırarak kadayıf kavrulur en son tarçını eklenir
Dikdörtgen kalıba kadayıfın yarısı altına serilip üzerine tavuk göğsünü ekleyin ve tekrar kalan tel kadayıfı üzerine koyup yayın
Soğuk olarak tatlınızı servis yapabilirsiniz


Afiyet Olsun~~



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.