![]() |
Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Kadayıflı Tavuk GöğsüKadayıflı Tavuk Göğsü - Cevizli Kadayıf - Kadayıf Tatlısı - Basit Kadayıf Tatlısı GEREKLİ MALZEMELER 1 su bardağı ceviz yarım kilogram tel kadayıf 125 gram tereyağ 2 su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı tarçın Tavuk Göğsü İçin 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 125 gram margarin Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü Tarifi 125 gram margarini üzerine 1 su bardağı unu ekleyerek kavurun kavrulduktan sonra üzerine sütü ve toz şekeri ekleyerek pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dikdörtgen kalıba kadayıfın yarısı altına serilip üzerine tavuk göğsünü ekleyin ve tekrar kalan tel kadayıfı üzerine koyup yayın ![]() ![]() Soğuk olarak tatlınızı servis yapabilirsiniz ![]() ![]() Afiyet Olsun~~ |
![]() |
![]() |
|