![]() |
Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü
Kadayıflı Tavuk Göğsü - Cevizli Kadayıf - Kadayıf Tatlısı - Basit Kadayıf Tatlısı
GEREKLİ MALZEMELER 1 su bardağı ceviz yarım kilogram tel kadayıf 125 gram tereyağ 2 su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı tarçın Tavuk Göğsü İçin 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 125 gram margarin Cevizli Kadayıflı Tavuk Göğsü Tarifi 125 gram margarini üzerine 1 su bardağı unu ekleyerek kavurun kavrulduktan sonra üzerine sütü ve toz şekeri ekleyerek pişirin..Mikserle 5 dakika çırpın. Yarım kilogram tel kadayıf ince kesilerek tavaya konulup üzerine 125 gram tereyağ üzerine 2 su bardağı toz şeker ve 1 su bardağı elinizle kırdığınız ceviz eklenir devamlı karıştırarak kadayıf kavrulur en son tarçını eklenir.. Dikdörtgen kalıba kadayıfın yarısı altına serilip üzerine tavuk göğsünü ekleyin ve tekrar kalan tel kadayıfı üzerine koyup yayın.. Soğuk olarak tatlınızı servis yapabilirsiniz.. Afiyet Olsun~~ |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.