![]() |
Oklavadan Çekme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oklavadan Çekmekaraman yemekleri - yöresel yemekler - karaman tatlıları - şerbetli tatlılar MALZEMELER: Süt 1 su bardağı Sıvıyağ 1 çay bardağı Yumurta 3 adet Su 1 çay bardağı Un (Kepekli veya yulaflı) aldığı kadar Nişasta (yufka açmak için) 1,5 su bardağı Margarin (Üstü için) 250 gr ![]() İÇ MALZEME: Fındık 250 gr ![]() ŞERBETİ İÇİN: Toz şeker 3 su bardağı Su 4 su bardağı YAPILIŞI: Hamur malzemesini karıştırıp, tatlı hamurunu yoğurun ve 15 parça bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|