Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğsü, kavunlu, tavuk

Kavunlu Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kavunlu Tavuk Göğsü



Kavunlu Tavuk Göğsü tarifi - tavuk göğsü

PRATİK TAVUK GÖGSÜ:

125 gram margarin

1 litre süt

1 su b un

1,5 su bardağı şeker

1 p vanilya

1 paket kakaolu bisküvi
sosu için:

1çay bsu

1 su btoz şeker

1 çorba knişasta

1 kavun
HAZIRLANIŞI:

Tencereye margarini alın ve eritinErimiş olan margarine 1 su bardağı unu ilave edip

kavurunUn kavrulduktan sonra üzerine 1 litre sütü,toz şekeri ve vanilyayı ekleyip

pişirin

1 paket kakaolu bisküviyi parçalayıcıdan geçerin

Diktörtgen bir kalıbın içine toz hele gelmiş olan bisküvileri elinizle ile iyice

bastarıp yerleştirinBisküvilerin üzerine pişen kremayı dökün

Tavaya toz şeker,suyu,nişastayı ekleyin pelte kıvamın da bir sos olana kadar pişirin

1 adet kavunu kesip dilimleyip ve dilimlerden küçük küpler kesin ve tavaya ekleyip

hepsini bir karıştırıp tavayı oacaktan alın

Kavunlu sosu kremanın üzerine dökünSoğuduktan sonra tatlınızı servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.