![]() |
Kavunlu Tavuk Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavunlu Tavuk GöğsüKavunlu Tavuk Göğsü tarifi - tavuk göğsü ![]() PRATİK TAVUK GÖGSÜ: 125 gram margarin 1 litre süt 1 su b ![]() 1,5 su bardağı şeker 1 p ![]() 1 paket kakaolu bisküvi sosu için: 1çay b ![]() 1 su b ![]() 1 çorba k ![]() 1 kavun HAZIRLANIŞI: Tencereye margarini alın ve eritin ![]() kavurun ![]() pişirin ![]() 1 paket kakaolu bisküviyi parçalayıcıdan geçerin ![]() Diktörtgen bir kalıbın içine toz hele gelmiş olan bisküvileri elinizle ile iyice bastarıp yerleştirin ![]() ![]() Tavaya toz şeker,suyu,nişastayı ekleyin pelte kıvamın da bir sos olana kadar pişirin ![]() 1 adet kavunu kesip dilimleyip ve dilimlerden küçük küpler kesin ve tavaya ekleyip hepsini bir karıştırıp tavayı oacaktan alın ![]() Kavunlu sosu kremanın üzerine dökün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|