Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
incir, kavurması

Incir Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Incir Kavurması



incir kavurması nasıl yapılır - yöresel tatlılar - kilis mutfağı



Malzemeler:


10- 15 adet taze incir,

2 çorba kaşığı dolusu tereyağ

Hazırlanışı:


İncirleri soymadan kullanabilirsiniz ama mutlaka yıkayın İncirlerimizi ufak ufak doğrayalım Tereyağını incirlerimizin de sığacağı bir tavada eritelim Tereyağ eriyince doğradığımız incirleri de üzerine ilave edip yağda 5 dakika kadar kavuralım İncirlerin çok ölmemesine dikkat edelim İncir kavurmamız servise hazır Sıcak olarak servis yapalım Tereyağlı olduğu için çabuk donabilir Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.