![]() |
Bavaruaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BavaruazBavaruaz tarifi - Bavaruaz yapilisi Malzemeler : • Pasta kreması 700 g • Jelatin (yaprak) 12 • Krem Şanti 900 g • Çeşitli taze meyve Not: Çeşitli aroma ve renklendiriciler kullanılabilir ![]() Bavaruaz yemeğinin hazırlanışı: Bavaruaz’ın Tamamlanması Soğuk suda bekletilmiş jelatinlerin suyu dökülerek eritilir, çırpılmış pastacı kreması ile karıştırılır ![]() ![]() Karışım tümü sıvı yağ ile yağlanmış kek kalıplarına dökülür ve 1 saat derin dondurucuda bekletilir ![]() Soğutucudan çıkarıldıktan sonra, bavaruaz ters çevirilerek çıkartılır, bol meyve ile garni yapılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|