![]() |
Keşfedilmemiş Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşfedilmemiş PastaMALZEMELER 2 su bardağı un 1 çay bardağı dövülmüş fındık 100 gr ![]() 4 yemek kaşığı süt İçi için: 2 su bardağı kuru kayısı 1 adet portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 çay kaşığı tarçın HAZIRLANIŞI Yoğurma kabına un, dövülmüş fındık, margarin, süt ve un koyup bir hamur tutun ![]() ![]() Tencereye ince doğranmış kayısı, rendelenmiş portakal kabuğu ve 1 bardak suyu koyup 15 dakika pişirin ![]() ![]() Hamurdan 2 eşit beze yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|