Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fil, kulağı

Fil Kulağı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fil Kulağı





Fil Kulağı


MALZEMELER

20 kişilik

1 adet rulo katlı hamur (400 gr)

toz şeker

tarçın

un



HAZIRLANIŞI

Rulo hamurunu ikiye bölün Birini 2 mm inceliğinde açın Üzerine bolca tozşeker ve tarçın serpin Hamurun uzun kenarlarından birisinden başlayarak ortasına gelinceye kadar rulo şeklinde sarın Karşı kenarda da aynı işlemi yapın İki taraftanda rulo yapılmış hamuru ters çevirip 05 cm kalınlığında dilimlere bölün Kestiğiniz hamuru fırın tepsisine yan yatırıp dizin Buzdolabında 25 dakika dinlendirin Önceden ısıtılmış fırında 200 derece de yaklaşık 25 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.