Milföy Çanağı |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milföy Çanağıtavuklu milföy - sebzeli milföyMalzemeler 6 adet milföy hamuru Tuz 3 adet kuşbaşı tavuk budu 3 adet domates Karabiber 2'şer adet havuç ve soğan 1 su bardağı haşlanmış bezelye 100 gr margarin Yapılışı Margarini bir tavada eritin Küp doğranmış havucu ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin Bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırarak tencereyi ocaktan alın 6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye pişirdiğiniz karışımı paylaştırın Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana dek pişirin alıntı |
|