Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çanağı, milföy

Milföy Çanağı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağı



tavuklu milföy - sebzeli milföyMalzemeler


6 adet milföy hamuru

Tuz

3 adet kuşbaşı tavuk budu

3 adet domates

Karabiber

2'şer adet havuç ve soğan

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr margarin


Yapılışı


Margarini bir tavada eritin Küp doğranmış havucu ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin


Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin Bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırarak tencereyi ocaktan alın


6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye pişirdiğiniz karışımı paylaştırın Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana dek pişirin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.