ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Milföy Çanağı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=179903)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 08:54 PM

Milföy Çanağı
 
tavuklu milföy - sebzeli milföyMalzemeler


6 adet milföy hamuru

Tuz

3 adet kuşbaşı tavuk budu

3 adet domates

Karabiber

2'şer adet havuç ve soğan

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr. margarin


Yapılışı


Margarini bir tavada eritin. Küp doğranmış havucu ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin.


Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırarak tencereyi ocaktan alın.


6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye pişirdiğiniz karışımı paylaştırın. Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana dek pişirin.



alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.