![]() |
Fırında Muska Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Muska BöreğiMalzeme - 2 adet yufka - 500 gr domates (ince kıyılmış) - 1 demet taze soğan (ince dilimlenmiş) - 3 yemek kaşığı ince kıyılmış fesleğen yaprağı - tuz ve biber- 100 gr Sana yağ (erimiş) - 250 gr az tuzlu beyaz peynir - Susam Hazırlanışı: Fırını 180 °C'ye getiriniz ![]() ![]() ![]() Yufkayı tezgahın üzere koyup fırça ile Sana yağını sürünüz ![]() ![]() Bu çift katlı şeritlerin başına domatesli karışımdan 1 yemek kaşığı kadar koyup üzerinede 1 yemek kaşığı peynir rendesi koyup muska böreği tarzında katlayınız ![]() Yağlanmış tepsilere koyup muskaların üzerini Sana yağlayıp üzerine susam serpip 15 dakika pişirip sıcakken servis ediniz ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|