![]() |
Yumurtalı Hinkal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı HinkalMalzemeler: Yarım kg ![]() su, tuz ![]() İç malzemesi: 150 gram tereyağı, 2 adet soğan, 6 adet yumurta, yarım kangal sucuk, yarım demet taze nane, tuz, karabiber ![]() Üzerine: Tereyağı, kırmızıbiber Tarifi: Unu, suyu ve tuzu bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuttuktan sonra yumurtaları ekleyin ![]() Küçük kareler şeklinde kestiğiniz sucuğu ve iri iri doğradığınız naneyi ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzı açık kalacak şekilde kenarlarını sıkıca kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|