![]() |
Dört Kat Açma Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dört Kat Açma BörekDört Kat Açma Börek Tarifi - Dört Kat Açma Böreğin Yapılışı - Dört Kat Açma Börek Nasıl Yapılır Malzemeler: 1 su bardağı su 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiğ kadar un İçi için: 3 dilim beyaz peynir Yarım demet maydanoz Yağlamak için: Yarım paket margarin Üzeri için: 1 adet yumurta sarısı Yapılışı: Su, sıvıyağ ve yumurta akı karıştırma kabına alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Açılan yufkalar kalın olduğu için normal börek büyüklüğünde olur ![]() |
![]() |
![]() |
|