Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaygana, kayısılı, taze

Taze Kayısılı Kaygana

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Kayısılı Kaygana



Taze Kayısılı Kaygana Tarifi - Taze Kayısılı Kaygana Yapılışı - Taze Kayısılı Kaygana Nasıl Yapılır - Taze Kayısılı Kaygana Malzemeleri

Taze kayısıların çekirdeklerini ve kabuklarını çıkarınız Sonra kestirilmiş şekeri eze eze eriyinceye dek çeviriniz Beş, altı yumurtayı yarım fincan nişasta ile iyice çalkalayın Bir tavaya sadeyağ koyarak bu karışımı tavaya dökerek kızartınız Kızarınca delikli kevgirle yağdan alınız Yağı süzüldüğü sırada daha önce kestirilmiş koyu şeker şerbetine batırıp büyüklüğü oranında geniş bir tabağa düzgünce dizin Üstüne taze kayısı ezmesini döşeyip ayni şekilde ayrıca hazırlanmış başka bir kayganayı da üstüne yayın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.