![]() |
Susamlı Pişi - Susamlı Bişi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı Pişi - Susamlı BişiSusamlı Bişi - Bişi Nasıl Yapılır - Pişi tarifi Hazırlama Süresi : 10 dk Pişirme Süresi : 20 dk 6 kişilik Gerekli Malzemeler : 1 ekmek hamuru 1 yumurta 2 çorba kaşığı ince çekilmiş ceviz içi 1 çorba kaşığı susam 1 su bardağı sıvıyağ Hazırlanışı : 1 Susamla cevizi bir kasede karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Sıvıyağı tavada kızdırıp hamurları kızartın ![]() ![]() ![]() Not: Pişi, sade ikram edildiği gibi arzuya göre pekmez, bal, marmelat, reçel ve peynirle de sunulabilir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|