Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevizli, ekmek, keten, tohumlu

Cevizli Keten Tohumlu Ekmek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cevizli Keten Tohumlu Ekmek



cevizli ekmek tarifi - keten tohumlu ekmek nasıl yapılır - yağsız ekmekMalzemeler:

2 yumruta

1 su bardağı yoğurt(Yağsız)

1 kahve fincanı mısır özü yada fındık yağı

2 su bardağı tam buğday unu yada kepekliun ile karıştırın

2 yemek kaşığı keten tohumu

3 yemek kaşığı ceviz

Kabartma tozu

1 çay kaşığı deniz tuzu



Yapılışı:


Yumurta yoğurt yağ karıştırın keten tohumu ceviz ekleyin karıştırnUnu ekleyin ve unun üstüne kabartma tozunu ekleyin tuzu ekelyin ve karıştırın(Unun üstne kabartma tozunu eklersek daha fazla faydasını görürüz)Katı gibi olursa azcık su ekleyebilrisnizKüçük fırın tepsisine hamuru dökün ve önceden ısıtılmış fırına sürünYarı saatte hazırYağsız mayasız çok özel bir tarif


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.