![]() |
Fırın Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırın Mantımantı tarifleri - fırında mantı nasıl pişirilir - mantı tarifi ![]() Fırın mantı malzemeleri 500 gr hazır el mantısı 350 gr yağsız dana kıyma 1 soğan 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 domates 2 sivribiber tuz karabiber 1 çay bardağı süt 200 gr rendelenmiş kaşarpeyniri Üzeri için 250 gr yoğurt 3 diş sarımsak 40 gr tereyağı 1 çorba kaşığı pul biber Fırın mantı: Tuzlu suyu tencerede kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivribiberleri temizleyip ince halkalar şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantıyı süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsakları temizleyip ezin ve yoğurda ekleyip çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|