![]() |
Makarna Yapmanın Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makarna Yapmanın Püf Noktalarımakarna yapılışı - makarna yapımı - makarna nasıl yapılır ![]() Çeşitli soslarla tadı zenginleştirilen, doyurucu ve pratik yiyeceklerden biri olan makarnayı hazırlarken, püf noktalarına önem verirseniz başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz ![]() Makarnayı derin ve ısıyı her noktaya eşit dağıtacak tencerede haşlayın ![]() Tuz, makarnanın tadını artırır ![]() ![]() Paketin üzerindeki pişirme sürelerine dikkat edin ![]() ![]() Pişirme sırasında makarnaya tavuk ya da et bulyon eklerseniz lezzeti artacaktır ![]() Makarnayı süzmek için ince delikli süzgeçler kullanarak, suyun tamamen süzülmesini sağlayın ![]() Soslu makarna yapıyorsanız sosun makarnanın her yerine eşit dağılmasını sağlayın ![]() Makarna suyunu dökmek yerine çiçeklerinizi sulayabilir ya da sebze çorbalarında kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|