Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
makarna, noktaları, püf, yapmanın

Makarna Yapmanın Püf Noktaları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna Yapmanın Püf Noktaları



makarna yapılışı - makarna yapımı - makarna nasıl yapılır

Çeşitli soslarla tadı zenginleştirilen, doyurucu ve pratik yiyeceklerden biri olan makarnayı hazırlarken,

püf noktalarına önem verirseniz başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz


Makarnayı derin ve ısıyı her noktaya eşit dağıtacak tencerede haşlayın

Tuz, makarnanın tadını artırır Makarna suyu kaynadıktan sonra tencereye tuz ekleyin

Paketin üzerindeki pişirme sürelerine dikkat edin Su kaynadıktan sonra makarnayı tencereye ilave edin, tekrar kaynamaya başladıktan sonra süre tutun

Pişirme sırasında makarnaya tavuk ya da et bulyon eklerseniz lezzeti artacaktır

Makarnayı süzmek için ince delikli süzgeçler kullanarak, suyun tamamen süzülmesini sağlayın

Soslu makarna yapıyorsanız sosun makarnanın her yerine eşit dağılmasını sağlayın

Makarna suyunu dökmek yerine çiçeklerinizi sulayabilir ya da sebze çorbalarında kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.