|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
noktaları, pandispanya, püf, revani, yağsız |
![]() |
Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktalarıpandispanya yapımında püf noktaları - revani yaparken - yağsız hamur işlerinin püf noktası - pastaların iyi kabarması için tavsiye Gerek pandispanya, gerek yağsız revani yaparken, vurulmuş yumurtalara, un ya da irmik katıldıktan sonra, bunları muhakkak surette tahta ıspatula ile ve hepsi, birbirleriyle karışıncaya kadar vurulmalıdır ![]() Maden kaşıkla karıştırılan pandispanya ya da revani hamurları sulu bir hal alacakları gibi ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|