ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktaları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=177122)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 02:12 AM

Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktaları
 
pandispanya yapımında püf noktaları - revani yaparken - yağsız hamur işlerinin püf noktası - pastaların iyi kabarması için tavsiye


Gerek pandispanya, gerek yağsız revani yaparken, vurulmuş yumurtalara, un ya da irmik katıldıktan sonra, bunları muhakkak surette tahta ıspatula ile ve hepsi, birbirleriyle karışıncaya kadar vurulmalıdır.


Maden kaşıkla karıştırılan pandispanya ya da revani hamurları sulu bir hal alacakları gibi. gereğinden fazla karıştırılan hamurlar da fırında gereği gibi kabarmazlar.



alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.