Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlaması, patlıcan

Patlıcan Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcan Haşlaması



Patlıcan Haşlaması Tarifi - Patlıcan Haşlaması Yapılışı - Patlıcan Haşlaması Nasıl Yapılır - Patlıcan Haşlaması Malzemeleri

2 adet patlıcan

Çeyrek adet limon

10 gram tereyağı

5 su bardağı su


Çekirdeksiz patlıcanlar soyulur, ceviz büyüklüğünde kesilir, bol suda haşlanıp süzülür İkinci suda pişirilir, süzülür, üzerine çiğ yağ konur Eğer limona, tuza izin varsa, haşlanırken, hafif limon sıkılır, rengi siyah olmaz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.