Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, haşlaması

Enginar Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginar Haşlaması



Enginar Haşlaması Tarifi - Enginar Haşlaması Yapılışı - Enginar Haşlaması Nasıl Yapılır - Enginar Haşlaması Malzemeleri

2 adet enginar

1 adet havuç

10 gram tereyağı

1 adet kereviz

4 su bardağı su

4 baş küçük soğan


Enginarlar, limonlu, unlu ve tuzlu suya temizlenip bırakılır Bu suda on dakika haşlanır, süzülür, ikinci yapacağımız limonlu suda pişirilir ve süzülerek üzerine çiğ tereyağı konur ve yenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.