ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Enginar Haşlaması (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=176858)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 01:24 AM

Enginar Haşlaması
 
Enginar Haşlaması Tarifi - Enginar Haşlaması Yapılışı - Enginar Haşlaması Nasıl Yapılır - Enginar Haşlaması Malzemeleri

2 adet enginar

1 adet havuç

10 gram tereyağı

1 adet kereviz

4 su bardağı su

4 baş küçük soğan


Enginarlar, limonlu, unlu ve tuzlu suya temizlenip bırakılır. Bu suda on dakika haşlanır, süzülür, ikinci yapacağımız limonlu suda pişirilir ve süzülerek üzerine çiğ tereyağı konur ve yenir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.