Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hardallı, susamlı

Susamlı Hardallı Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Susamlı Hardallı Et



Susamlı Hardallı Et Tarifi - Susamlı Hardallı Et Nasıl Yapılır - Susamlı Hardallı Et Malzemeleri



355 kaloriHazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 15 dakika1 kişilik


Gerekli malzeme

1 kuzu külbastı veya biftek

1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi

1 çay kaşığı hardal

1 tatlı kaşığı susam

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Tuz, kekik, karabiber


Hazırlanışı

Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Sıcak veya ılık olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.