Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cali, çileği, çorbasi

ÇALI ÇİLEĞİ) ÇORBASI

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ÇALI ÇİLEĞİ) ÇORBASI



Malzemeler :
1/2 kg çileklik (çalı çileği) - 2 adet soğan - l çay bardağı mısır yarması - l kaşık salça - l su bardağı kuru fasul-(Terbiyeden-Yoksunum)-ye - l adet soğan - 2 kaşık tereyağı
hazırlanışı: Ayıklanmış çileklik (çalı çileği) kaynamakta olan suya ko-(Terbiyeden-Yoksunum)-narak haşlanır Süzülür ve sıkılarak doğranır Bir tencereye ko-(Terbiyeden-Yoksunum)-yulan suya, haşlanmış mısır yarması ve fasulye ilave edilerek 10 dakika pişirilir Doğranmış çileklikler kaynamakta olun suya ilave edilerek 20 dakika daha pişirilir Diğer ta-(Terbiyeden-Yoksunum)-raftan ince bir şekilde kıyı-(Terbiyeden-Yoksunum)-lan soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur, kaynamakta olan çorbaya ilave edilir, 10 dakika daha pişirilerek sıcak servis yapılır GERİ

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.