![]() |
Endülüs Usulü Sebze Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Endülüs Usulü Sebze ÇorbasıSebze Çorbası - Çorba Tarifi Malzemeler: 30 gr baş soğan, 2 gr sarımsak, 10 gr sıvı bitkisel yağ, 100 gr lahana, 30 gr jambon, 40 gr domates, 40 gr bayat ekmek, karabiber, tuz Hazırlanışı: Soğanla sarımsağı ufak doğrayın, bitkisel yağda kavurun, dilimlenmiş domatesi de ilave ederek bir az kavurun ![]() Lahanayı küçük dilimlere ayırın, üzerine bir miktar su ekleyin, tuz ve biber ekip haşlayın ![]() ![]() Üzerlerine küp şeklinde doğranmış ve azıcık kızartılmış jambonu ilave edin, kızartılmış ekmekleri de koyarak servise sunun ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|