![]() |
Sebzeli Konsome 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Konsome 4Sebzeli Konsome 4 Tarifi - Sebzeli Konsome Yapılışı - Sebzeli Konsome Nasıl Yapılır - Sebzeli Konsome Malzemeleri 150 gr kereviz, 150 gr havuç ve 150 gr pırasayı (yalnızca beyaz kısmından) temizleyip kibrit biçiminde doğrayınız ![]() Büyükçe bir tencereye 5 su bardağı su ve 2 çorba kaşığı tuz (dilerseniz sebzelerin renklerini korumaları için 1 tatlı kaşığı karbonat da ekleyebilirsiniz) koyarak kaynatınız ![]() ![]() Bir başka tencerenin üstüne süzgeç koyarak sebzeleri süzünüz ![]() Birer kişilik 10 kaseye sebzeleri eşit olarak paylaştırıp her kaseye birer kepçe konsome ekleyerek servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|