![]() |
Sebzeli Konsome 4
Sebzeli Konsome 4 Tarifi - Sebzeli Konsome Yapılışı - Sebzeli Konsome Nasıl Yapılır - Sebzeli Konsome Malzemeleri
150 gr kereviz, 150 gr havuç ve 150 gr pırasayı (yalnızca beyaz kısmından) temizleyip kibrit biçiminde doğrayınız. Büyükçe bir tencereye 5 su bardağı su ve 2 çorba kaşığı tuz (dilerseniz sebzelerin renklerini korumaları için 1 tatlı kaşığı karbonat da ekleyebilirsiniz) koyarak kaynatınız. Kaynar suyun içine kibrit biçimi doğranmış sebzeleri atıp 15-20 dakika haşlayınız. Bir başka tencerenin üstüne süzgeç koyarak sebzeleri süzünüz. Birer kişilik 10 kaseye sebzeleri eşit olarak paylaştırıp her kaseye birer kepçe konsome ekleyerek servis ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.