Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelye, püreli, tavşan

Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelye Püreli Tavşan (20 ay)



bebekler için tavşan yemeği - bezelyeli tavşan nasıl pişirilir
Malzemeler:

100 g tavşan boneless et,

1 çorb kaşığı ekmek kırıntısı

2 çorba kaşığı süt

1 çorba kaşığı krema

1 yumurta

1 havuç

1 siyah zeytin

20 gr tereyağı

maydanoz

tuz

bezelye

Yapılışı:


Süt ile ekmek kırıntısını karıştırın Havuçu yıkayıp soyun Buharda 5 dakika ve pişirerek ezilin Pişmiş tavşan etini, havuç, ekmek kırıntısı, bütün yumurta ve bir çimdik tuzu karıştırın Bu püreden tabak içinde tavşan görüntüsü yapın, zeytin tanesini ikiye keserek gözlerini, maydanoz dallarından da bıyıklarını yapın Pişmiş bezelye ile kremayı ezerek püre yapın, tavşanın yanında bebeğe yedirin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.